<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованихвсі новини дня
Політика
Україна
12.11.2021 439

ЦВК зареєструвала трьох нових нардепів

Центральна виборча комісія зареєструвала трьох нових народних депутатів. Зокрема, Сергія Козиря, Віталія Войцеховського та Сергія Кострійчука.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ЦВК.

Повідомляється, що до ЦВК надійшли заяви та документи для реєстрації їх народними депутатами.

"Комісія розглянула їх і, згідно із законодавством, зареєструвала Сергія Козиря та Віталія Войцеховського народними депутатами України, обраними на проміжних виборах народних депутатів України 31 жовтня 2021 року на округах № 184 та № 197. А також - Сергія Кострійчука, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі", - йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЦВК зареєструвала трьох нових нардепів 5.00 5 1
Політика / Україна
12.11.2021 439
Еще материалы раздела «Україна»