<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
13.11.2021 410

У Путіна заявили, що Росія не представляє ні для кого загрозу

У Кремлі заявили, що Росія не представляє ні для кого загрозу. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що країна розвивається своїм власним шляхом і займається своїми власними справами.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на "РИА Новости".

Так він прокоментував публікацію агентства Bloomberg про те, що США попереджають Європу про те, що Росія може планувати вторгнення на територію України.

"Подібні заголовки - не що інше, як порожнє безпідставне нагнітання напруженості. Росія ні для кого не становить загрози", - заявив Пєсков журналістам.

Нагадаємо, в Росії різко відреагували на статтю Bloomberg про можливість вторгнення в Україну.

Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росія може прагнути до просування на територію України.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Путіна заявили, що Росія не представляє ні для кого загрозу 5.00 5 1
Політика / Світ
13.11.2021 410
Еще материалы раздела «Світ»