<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
14.11.2021 600

Тунберг невдоволена підсумками кліматичної конференції у Глазго

Шведська екоактивістка Грета Тунберг залишилася незадоволеною результатами 26-ї Конференції сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (COP26) у Глазго.

630_360_1569308331-807_15.11.21

Про це вона написала у своєму Twitter, передає Укрінформ.

Тунберг зазначила, що COP26 закінчилася, але справжня робота продовжується за межами залів конференції. "Ось короткий виклад: Бла, бла, бла", - заявила вона про результати заходу.

Окрім цього, активістка попередила своїх соратників про те, що у ЗМІ можуть з'явитися позитивні оцінки підсумків конференції. Вона наголосила, що варто побоюватися «цунамі зеленої води».

Нагадаємо: після двох тижнів обговорень учасники 26-ї сесії Конференції сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату погодили текст її підсумкової заяви.

Дипломати з майже 200 країн взяли на себе зобов'язання скоротити викиди вуглецю, відмовитися від деяких видів викопного палива та збільшити допомогу бідним країнам, які перебувають на передовій боротьбі зі зміною клімату.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тунберг невдоволена підсумками кліматичної конференції у Глазго 5.00 5 1
Політика / Світ
14.11.2021 600
Еще материалы раздела «Світ»