<
НОВИНИ ДНЯ: У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Лаваш у яйці з шинкою і помідорами: рецепт поживної страви для перекусу за 10 хвилин  Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідоромвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.11.2021 1250

Вінниччина з 18 листопада переходить у «червону зону» карантину

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила встановити на території Вінницької області з 18 листопада 2021 року червоний рівень епідемічної небезпеки.

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 18 листопада 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Вінницької області», - зазначив Немчінов.

Він нагадав про те, що червоний рівень епіднебезпеки передбачає низку обмежень, які запроваджуються в регіонах. Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів.

Обмеження не діятимуть, якщо100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані. Також для повністю вакцинованих громадян не діятимуть обмеження, встановлені для міжрегіонального транспортного сполучення.

Як повідомлялося, Державна комісія з 12 листопада 2021 року встановила червоний рівень епідемічної небезпеки на території Черкаської області. До того дня до червоної зони епіднебезпеки було віднесено Київ, Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Луганську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Рівненську, Сумську, Херсонську, Хмельницьку, Чернігівську області.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вінниччина з 18 листопада переходить у «червону зону» карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.11.2021 1250
Еще материалы раздела «Суспільство»