<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.11.2021 533

Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» пояснив, чому не варто публікувати відверті селфі

«Розумна, гарна, яскрава, але… одна. У чому причина?» Учасниці мейковер-шоу «Я везу тобі красу» прийшли на проєкт, щоб з’ясувати, чому їм не вдається створити стосунки. Ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов пояснив, як реагують чоловіки на відверту демонстрацію дівчат свого тіла.

У вас гарне тіло і вам є чим похвалитися? Чудово! Адже спортивна фігура – це вміння сказати шкідливим звичкам «ні», багато займатися та правильно організовувати свій день, аби вистачало часу на тренування. Із гарною фігурою набагато легше зустріти чоловіка і почати стосунки, чи не так? Виявилось, що ні. Одна з героїнь проєкту «Я везу тобі красу» постійно займається спортом, чудово виглядає, публікує відверті фото у мережі, але у відповідь отримує доволі непристойні повідомлення.

«Демонстрація свого тіла підходить для несерйозних стосунків, – пояснив фітнес-тренер Дмитро Вікторов. – Дивлячись на відверті фото, чоловіки не зчитують, що дівчина хоче створити сім'ю і що вона взагалі цього варта».

За словами ведучого проєкту «Я везу тобі красу», зазвичай люди так себе демонструють, коли від чогось тікають або хочуть комусь щось довести.

«Частину чоловічої аудиторії така дівчина зацікавить своїми відвертими фото, але чи потрібна їй саме така чоловіча увага?» – пояснив позицію чоловіків фахівець із фізичної реабілітації Ігор Каришин.

Цілком зрозуміло, що кожній дівчині хочеться показати себе привабливою в соцмережах, але дуже часто так виходить, що на фото спокуслива бестія, а в житті вона – скромна та щира дівчина, яка мріє про гарне кохання.

«Щоб чоловікові захотілося познайомитися з дівчиною, а не з тим образом, який вона створює за допомогою сексуальних селфі, у нього має з'явитися бажання, – пояснив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Але воно не виникає, коли дівчина надто відверта на фото».

Це не означає, що потрібно одягнути на себе мішок і не показувати, яка ви гарна. Але, за словами Юрія Царьова, у гардеробі такої дівчини зазвичай просто немає речей, які прикривають тіло. Причому демонстрація себе проявляється не тільки у виборі одягу, а й у поведінці.

«Іноді дівчина вже під час першого знайомства нахрапом бере чоловіка і намагається показати себе всю, яка вона є: «Ось які у мене груди та спортивна фігура. Мені потрібний мужик». Це те, що дівчина «каже» чоловікові між рядками», – пояснив психолог Андрій Мазуренко.

«Можна виглядати стильно, але при цьому стримано, – сказав Ігор Каришин. – Тоді з такою дівчиною хочеться будувати серйозні стосунки».

«Сексуальність може бути елегантною», – пояснив Юрій Царьов.

Героїня 6 випуску проєкту зрозуміла, що її надто відвертий гардероб приваблював хіба що аб'юзерів, які готові були зустрічатися тільки на 1-2 вечори.

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» пояснив, чому не варто публікувати відверті селфі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.11.2021 533
Еще материалы раздела «Суспільство»