НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Політика
Україна
19.11.2021 826

Венедіктова: прокуратура провела всі необхідні дії щодо справи «вагнерівців»

Усі викладені в «Bellingcat» матеріали слідчі ретельно вивчать і долучать до справи – каже генпрокурорка Ірина Венедиктова.

Щодо самого розслідування – адресує до ДБР. Щодо зриву операції українських спецслужб воно порушило кілька кримінальних проваджень – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Безпосередньо вказівки і ці інструкції, які були надані ще влітку того року, були проведені. Історія розслідувань – вона є, вона проводиться. Які будуть ще допити – проводиться слідство. Я думаю – краще вам запитувати безпосередньо ДБР. Ми достатньо великий перелік допитів прописали в наших прокурорських вказівках», – зазначила генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Венедіктова: прокуратура провела всі необхідні дії щодо справи «вагнерівців» 5.00 5 1
Політика / Україна
19.11.2021 826
Еще материалы раздела «Україна»