<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.11.2021 643

Звабливе декольте: у «Ранку з Україною» модна експертка розповіла, як за допомогою вирізу скорегувати фігуру

Чи не кожна дівчина хоча б раз у житті мріяла скорегувати свої форми. І це можливо, причому без особливих зусиль. У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Марія Мельник і Анатолій Анатоліч з’ясували, які хитрощі з правильно підібраним гардеробом допоможуть візуально збільшити або підкреслити декольте.

Вдало підібраний виріз вашого декольте може творити дива – візуально скорегувати овал обличчя, видовжити шию, завуалювати зайві кілограми чи додати зросту. Наприклад, щоб візуально схуднути в обличчі, обирайте V-подібний виріз.

«Також з таким вирізом можна видовжити шию, додати кілька сантиметрів зросту та, звісно, зробити фігуру більш стрункою», – коментує експертка із fashion-етикету Анастасія Іванова в ефірі каналу «Україна».

Жінкам, які навпаки прагнуть трішки набрати кілограмів та скорегувати тендітну шию, пасуватимуть округлі вирізи. Вони візуально додають об’єму. Якщо ви коли-небудь задумувались про збільшення грудей за допомогою хірургічного втручання – не поспішайте. Спеціально для вас є кілька секретів:

«Квадратні вирізи додають об’єму верхній частині, тож вони категорично заборонені володаркам пишних форм. Дівчатам, які навпаки, хочуть привернути увагу до свого декольте і зробити акцент на цій частині – беріть лайфхак на озброєння, – радить експертка. – Щоб візуально збільшити верхню частину, обирайте також класичний виріз човником або вироби з відкритими плечами».

Якщо ви маєте досить широкі плечі і хочете трохи приховати об’єм – обирайте вироби з асиметричними вирізами або силуети з V-подібним декольте.

«Щодо сезонного одягу – запам’ятайте, светри, гольфи та реглани, які прикривають шию, візуально її скорочують. Тож жінкам із круглою чи квадратною формами обличчя слід бути обережними», – розповіла Анастасія Іванова в програмі «Ранок з Україною».

Але цей нюанс можна виправити за допомогою блейзерів, жакетів чи кардиганів, які створять ефект V-подібного вирізу.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Звабливе декольте: у «Ранку з Україною» модна експертка розповіла, як за допомогою вирізу скорегувати фігуру 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.11.2021 643
Еще материалы раздела «Суспільство»