<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
22.11.2021 1161

У Києві з понеділка учні повертаються за парти

У Києві 22 листопада очне навчання відновиться у закладах освіти, а також у мистецьких школах і закладах фізичної культури та спорту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Відповідне рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

“Так, із понеділка, 22 листопада, відновлять освітній процес у приміщеннях закладів освіти всіх типів та форм власності: спеціалізованої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, а також закладів фізичної культури та спорту, мистецьких шкіл і закладів мистецької освіти. Відновити очне навчання заклади можуть за умови дотримання протиепідемічних вимог, що встановлені урядом для червоної зони", - ідеться у повідомленні.

Як повідомлялось, із понеділка, 22 листопада, у столичних закладах освіти відновлюють очне навчання для учнів усіх класів. Місто ухвалило таке рішення, спираючись на два основних фактори: стійка динаміка зниження рівня госпіталізації хворих на COVID-19 та зниження відсотка завантаженості ліжок із киснем у лікарнях. Усі столичні школи підключені до опалення та готові прийняти учнів і поновити очний навчальний процес.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві з понеділка учні повертаються за парти 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
22.11.2021 1161
Еще материалы раздела «Столиця»