<
НОВИНИ ДНЯ: Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.11.2021 428

Канал «Україна» оголошує кастинг у нове інтригуюче шоу «Ігри талантів»

Телеканал «Україна» працює над новим розважальним шоу «Ігри талантів» за форматом «THE GAME OF TALENT» компанії FREMANTLE. Щоб стати учасником масштабного проекту, треба мати цікаву мрію та чудову інтуїцію!

«Ігри талантів» – це велике розважальне шоу, в якому звичайні українці разом із зірковими помічниками, вгадуватимуть таланти різних людей, керуючись власною логікою та інтуїцією.

За кожен правильно відгаданий талант гравці отримують грошову винагороду. А після вдалого проходження трьох раундів гри можна заробити до 150 000 гривень.

Якщо ви вважаєте, що добре розбираєтесь в людях, бачите їх наскрізь, легко можете відрізнити приборкувача левів від танцюриста, факіра від футболіста, акробата від художника, довіряєте своїй логіці і шостому відчуттю настільки, що не боїтесь ризикнути та виграти великі гроші, тоді ми шукаємо саме вас. Важлива умова для участі – вам потрібно чітко знати, куди ви витратите зароблені гроші, заради якої мрії ти прийшов вигравати.

Учасниками шоу можуть стати чоловіки та жінки віком від 18 років з будь-якого міста України. Для участі не потрібно мати спеціальних навичок чи вмінь. Достатньо бути азартним, харизматичним, мати почуття гумору, розбиратися в людях та мати мрію, на що витратити зароблені в шоу гроші. Обов'язкові умови: українське громадянство і відсутність проблем із законом.

Детально ознайомитись з умовами та скачати анкету можна на сторінці кастингу: https://kanalukraina.tv/form/53

Заповнену анкету та прикріплені фото надлилайте на електронну адресу: cast.game.talant@trkua.tv

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» оголошує кастинг у нове інтригуюче шоу «Ігри талантів» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.11.2021 428
Еще материалы раздела «Афіша»