<
НОВИНИ ДНЯ: Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Україну  Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.11.2021 456

У гіпершоу «МАСКА» Володимира Остапчука спробують розпилити навпіл

Шостий ефір найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА», який вийде на каналі «Україна» цієї суботи, 27 листопада, о 21:00, вражатиме новими дивовижними постановками та неймовірними витівками. Так, ведучий проєкту Володимир Остапчук здивує новим яскравим перевтіленням і продемонструє фокус, який змусить лоскотати нерви глядачів та зіркових детективів.

Серед мільйонів прихильників гіпершоу «МАСКА» є багато дітлахів, які з нетерпінням чекають на нові випуски проєкту. Тож цього разу творці шоу приготували для них одразу кілька сюрпризів. Один із них – чудернацьке перевтілення ведучого в улюбленця дітвори, довгоносого хлопчика Буратіно, який до того ж з’явиться на сцені не один, а в компанії інших казкових героїв.

«Цієї суботи ми почнемо ефір по-особливому. Я спробую виконати один із найнебезпечніших трюків за всі випуски «МАСКИ» – дерев’яного хлопчика «розпилюватимуть» просто на сцені. Олег Винник навіть підходив, шукав на мені сучки. Скажу чесно – на репетиції я страшенно перелякався, бо щоб виконати цей фокус, потрібно багато практикуватись. Я, звичайно, не Девід Коперфільд, тому з першого разу трішки не вийшло. Але ніс на місці, все інше теж. Усі секрети розкривати не буду – вмикайте канал «Україна» і побачите самі», – інтригує ведучий грандіозного шоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

А ще в новому випуску проєкту глядачі познайомляться з новою надзвичайною героїнею. Якою саме – дізнаємося трохи згодом, та зіркові детективи не приховують захвату від її таланту.

«Це просто бомба!» – зазначає DZIDZIO в ефірі масштабного шоу каналу «Україна».

Чи вдасться їм розсекретити VIP-гостю? Та з кого з учасників знімуть маску в шостому ефірі?

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 27 листопада, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У гіпершоу «МАСКА» Володимира Остапчука спробують розпилити навпіл 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.11.2021 456
Еще материалы раздела «Афіша»