<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Літній наступ Росії. Де та коли Москва може нанести новий удар  Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізмвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.11.2021 470

Гіпершоу «МАСКА»: NK | Настя Каменських розповіла, як називає Потапа вдома

Шоу-детектив «МАСКА» на телеканалі «Україна» не припиняє дивувати цікавими відкриттями. Запальний бунтар Котик звернувся до NK | Насті Каменських з інтимним проханням. Невже під маскою чоловік співачки, популярний репер Потап?

У п’ятому випуску улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» молодий рокер Котик виконав хіт «Вихідний» мегапопулярного DZIDZIO. Насолодившись запальним виступом, зірковий детектив проєкту NK | Настя Каменських звернулась до яскравого учасника.

«Дуже класний виступ! Ти енергійний, чудово підробляєш голоси, особливо сьогодні DZIDZIO», – зазначила співачка.

Не втримався й сам Котик і попросив детектива здійснити його давню мрію: «Було б класно, якби ти, Настю, виконала моє прохання. У реальному житті це неможливо, а ось у шоу «МАСКА» можливо все! Будь ласка, почухай мене за вушками».

Зіркові колеги співачки одразу зазначили, що Котик – це ніхто інший, як репер Потап. А Олег Винник навіть розповів деякі факти з особистого життя відомої пари: «Настя Потапа завжди називає котиком».

Однак NK | Настя Каменських запевнила – це нічого не означає.

«Я на Олексія кажу і хлопчик, і котик, і бусік, і мусік-пусік… як тільки не називаю його», – поділилась зірка в ефірі каналу «Україна».

Проте, коли NK | Настя Каменських опинилась біля героя, Оля Полякова зазначила, що учасник, набагато нижчий за Потапа. А хто насправді ховається в образі запального Котика, стане відомо в нових випусках гіпершоу «МАСКА».

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Гіпершоу «МАСКА»: NK | Настя Каменських розповіла, як називає Потапа вдома 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.11.2021 470
Еще материалы раздела «Афіша»