<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Політика
Україна
25.11.2021 776

Британія застерегла Росію від військового наступу на Україну

Глава МЗС Великої Британії Ліз Трас заявила, що російська влада зробить велику помилку, якщо розпочне нову агресію проти України.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила у коментарі Reuters.

«Я думаю, що це буде серйозною помилкою з боку Росії», - відповіла Трас на запитання щодо можливого широкомасштабного наступу РФ на Україну.

За словами міністерки, уряд Великої Британії повністю підтримує Україну.

«Ми дуже близькі союзники України, і ми працюємо з партнерами в НАТО, а також безпосередньо з Україною, щоб переконатися, що вони мають нашу повну підтримку», - зазначила Трас.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Німеччина та Франція розуміють, що Росія зараз загострює ситуацію в різних сферах, і готові до координації з іншими країнами задля стримування її агресивної поведінки.

Як повідомлялося, наразі біля кордонів України зосереджено близько 92 тис. російських військових.

Раніше начальник ГУР Кирило Буданов заявив, що вторгнення росіян може відбутися у січні-лютому одразу з кількох напрямків: через ділянки східних кордонів (як контрольовані, так і не підконтрольні Києву), а також з Криму та Білорусі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Британія застерегла Росію від військового наступу на Україну 5.00 5 1
Політика / Україна
25.11.2021 776
Еще материалы раздела «Україна»