НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленськоговсі новини дня
Політика
Світ
25.11.2021 446

Генсек НАТО заявив про готовність обговорювати з Росією ситуацію на кордоні України

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив про готовність обговорювати з Росією ситуацію навколо України. При цьому він висловив жаль закриттям російською стороною офісів Альянсу в Москві.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Столтенберга в ході пресконференції з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

"Ми готові до діалогу, включаючи в рамках Ради Росія - НАТО, обговорювати чутливі питання, в тому числі ситуацію навколо України", - сказав генсек НАТО.

Столтенберг додав, що переговори - це найкращий спосіб врегулювання цих питань. При цьому він висловив жаль закриттям російською стороною офісів НАТО в Москві і припинення роботи місії РФ при Альянсі в Брюсселі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Генсек НАТО заявив про готовність обговорювати з Росією ситуацію на кордоні України 5.00 5 1
Політика / Світ
25.11.2021 446
Еще материалы раздела «Світ»