<
НОВИНИ ДНЯ: Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списативсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.11.2021 858

Львівщину залишили у «червоній» зоні на прохання ОДА

Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА направив клопотання до державної комісії ТЕБ і НС, щоб область і надалі залишалася в червоній зоні, оскільки епідемічна ситуація наразі ще не до кінця стабільна.

Про це на брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, передає кореспондент Укрінформу.

«Питання про вихід Львівщини з червоної зони було на порядку денному позачергової державної комісії ТЕБ і НС, але враховуючи те, що наші показники хоч дійсно стали кращими і дозволяють нам виходити з цієї зони, проте ми маємо повільні тенденції і ризики, що при виході саме зараз можуть статися погіршення. Тому прийняте рішення, що наша область залишається в червоній зоні на прохання безпосередньо Львівської державної адміністрації», - сказав Чемерис.

За його словами, до цього питання в разі стабільної ситуації державна комісія ТЕБ і НС зможе повернутися наступного тижня.

Як повідомляв Укрінформ, Львівщина потрапила у червону карантинну зону 30 жовтня. Згідно з карантинними обмеженнями, роботу і відвідування громадських закладів дозволили лише повністю вакцинованим або за наявності негативного ПЛР-тесту. А з 22 листопада такі ж правила ввели й на проїзд у приміському громадському транспорті.

Як повідомлялося, за увесь час у Львівській області COVID-19 підтвердили у 206 436 осіб (з них за минулу добу - 1048) Померлих – 5359 людей. Одужали від коронавірусної інфекції – 174 411 осіб.

За весь час пандемії в Україні захворіло 3 384 404 особи (з них на минулу добу -16943), одужало – 2 852 452 особи, летальних випадків – 83 541.

Оценка материала:

5.00 / 1
Львівщину залишили у «червоній» зоні на прохання ОДА 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.11.2021 858
Еще материалы раздела «Суспільство»