НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Політика
Україна
26.11.2021 910

Вторгнення РФ в Україну: ОБСЄ не бачить ознак концентрації військ

В ОБСЄ не побачили надмірного скупчення російських військ на кордоні України і Росії. Також немає ознак, що РФ має намір напасти на сусідню державу.

Про це заявила чинний глава ОБСЄ і глава МЗС Швеції Анн Лінде.

"Ми не бачимо ніяких ознак на цей час", - сказала вона.

Лінде нагадала, що у квітні Росія проводила заплановані військові навчання Захід-2021 і залишила частину військового обладнання.

"Ми завжди насторожі і стежимо за тим, що відбувається. Ми завжди маємо пильнувати, але зараз немає жодної ознаки того, щоб Росія могла не виконати своїх зобов'язань", - сказала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вторгнення РФ в Україну: ОБСЄ не бачить ознак концентрації військ 5.00 5 1
Політика / Україна
26.11.2021 910
Еще материалы раздела «Україна»