НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Росія
28.11.2021 1894

У Росії - вибухи на заводі боєприпасів, пожежа охопила 900 квадратних метрів

На заводі боєприпасом ім. Свердлова в Дзержинську Нижньогородської області РФ сталося кілька вибухів, почалася пожежа площею 900 квадратних метрів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на пресслужбу МНС РФ.

Зазначається, що на місце НП направлено 60 осіб та 15 одиниць техніки.

Адміністрація міста Дзержинська підтверджує інформацію про двох постраждалих. На місці працює бригада швидкої медичної допомоги.

Інформоване джерело сказало, що розглядаються різні версії події. На даний момент у пріоритеті – порушення виробничого процесу у цеху з виробництва ацетону.

Це не перша подія на території заводу. 31 серпня 2018 року стався вибух у будівлі утилізації мін, сталася пожежа. Шестеро людей загинуло. Начальнику цеху заводу було висунуто обвинувачення у порушенні правил безпеки у вибухонебезпечних цехах.

16 липня 2020 року повідомлялося ще про одну НП на заводі. Тоді троє потрапили до лікарні через розгерметизацію ємності з ацетоном.

Завод ім. Я.М.Свердлова - російське оборонне підприємство, що спеціалізується на виготовленні боєприпасів. Оборонна продукція займає близько 30% загального обсягу виробництва підприємства. Решта припадає на хімічну продукцію, промислові вибухові речовини, продукцію машинобудування.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії - вибухи на заводі боєприпасів, пожежа охопила 900 квадратних метрів 5.00 5 1
Політика / Росія
28.11.2021 1894
Еще материалы раздела «Росія»