НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  "Ринок тютюну та алкоголю без контрабанди". В Україні готують запуск системи еАкциз, - Федоров  Словаччина хоче відновити відносини з Росією: до чого тут Україна  На вихідних у більшості регіонів Україні дощитиме, вдень до +27°  Лукашенко відзначився черговою цинічною заявою щодо України  В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярніші  Чи становлять китайські "друзі миру" загрозу формулі миру України: оцінка експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.11.2021 488

Ведучий «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч охрестив сина

Ведучий програми «Ранок з Україною», яка виходить на телеканалі «Україна», Анатолій Анатоліч породичався із Владом Ямою.

25 листопада, у день янгола Ніла, в Свято-Іллінській церкві ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч та його дружина Юла охрестили свою третю дитину, чотиримісячного сина Ніла.

Хрещеними батьками сина шоумена стали відомий хореограф Влад Яма та співвласниця музичного фестивалю Atlas Weekend Ірина Федорцова.

Раніше Анатоліч розповів, що давно дружить з Іриною і Владою. Із родиною Влада Ями вони неодноразово відпочивали разом у Маямі. Із хрещеною мамою Ніла, подругою сім’ї Іриною, Анатоліч навчався разом у 95-й гімназії Кривого Рогу.

Нагадаємо, ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатолі та його дружина Юла разом виховують двох старших доньок – Алісу та Лоліту. А цього року у подружжя народився син Ніл.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч охрестив сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.11.2021 488
Еще материалы раздела «Афіша»