НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.11.2021 410

Ведучий «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч охрестив сина

Ведучий програми «Ранок з Україною», яка виходить на телеканалі «Україна», Анатолій Анатоліч породичався із Владом Ямою.

25 листопада, у день янгола Ніла, в Свято-Іллінській церкві ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч та його дружина Юла охрестили свою третю дитину, чотиримісячного сина Ніла.

Хрещеними батьками сина шоумена стали відомий хореограф Влад Яма та співвласниця музичного фестивалю Atlas Weekend Ірина Федорцова.

Раніше Анатоліч розповів, що давно дружить з Іриною і Владою. Із родиною Влада Ями вони неодноразово відпочивали разом у Маямі. Із хрещеною мамою Ніла, подругою сім’ї Іриною, Анатоліч навчався разом у 95-й гімназії Кривого Рогу.

Нагадаємо, ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатолі та його дружина Юла разом виховують двох старших доньок – Алісу та Лоліту. А цього року у подружжя народився син Ніл.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч охрестив сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.11.2021 410
Еще материалы раздела «Афіша»