НОВИНИ ДНЯ: Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.11.2021 474

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Діма Коляденко згадав, як в Амстердамі ходив із Іриною Білик на еротичне шоу

Співак та хореограф Діма Коляденко розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», що йому підказувала інтуїція у сосунках зі співачкою Іриною Білик.

Діма Коляденко зізнається, завжди відчував, що весілля у нього з Білик не буде.

«Я робив Ірі пропозицію, але я відчував, що в нас не буде весілля. Так, ми намагалися робити дитинку, так, ми хотіли, ми вигадували ім'я. Але я знав, що ми не будемо разом. У мене була чуйка така. Я їй просто робив пропозицію, жартома. Я знав, що Іра братиме обручки, але заміж за мене ніколи не вийде», - розповів Коляденко.

Стосунки пари були насиченими, закохані часто подорожували разом, літали на шопінг, а одного разу в Амстердамі потрапили на вулицю червоних ліхтарів, на шоу для дорослих.

«Ми заплатили на двох 100 євро. Відкривається завіса, виходить чоловік та жінка. Чоловік роздягає жінку наголо. Вона роздягає його, і вони починають перед усіма займатися сексом. Як Катя Кухар каже, моя улюблена балерина, це було дуже фривольно. Коротше, ми з Білик ледве до готелю добігли», - поділився із журналістами каналу «Україна» Коляденко.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Діма Коляденко згадав, як в Амстердамі ходив із Іриною Білик на еротичне шоу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.11.2021 474
Еще материалы раздела «Афіша»