<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.11.2021 396

Кількість COVID-випадків за тиждень зменшилась на 22% - МОЗ

В Україні третій тиждень поспіль спостерігається спад захворюваності на коронавірус COVID-19. Лише за минулий тиждень кількість випадків зараження зменшилась на 22%.

Про це на брифінгу у понеділок, 29 листопада, сказав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"За тиждень кількість зафіксованих випадків захворюваності на COVID-19 зменшилася на 22%, госпіталізацій - на 12%. Показник середньодобової смертності зменшився на 14%. Вже другий тиждень поспіль середньодобова кількість виписок переважає над кількістю госпіталізованих на чверть. За останній тиждень кількість "ковідних" пацієнтів поменшала на 14%", - повідомив Ляшко.

За його словами, зараз коронавірус - основна причина смертності в Європі, і наступної весни COVID-19 стане причиною 2 млн смертей тільки в країнах Європи. Тоді в Україні спостерігаються стійкі тенденції зменшення впливу пандемії на медичну систему, у 25 країнах Європи ці системи перебувають під значним навантаженням, а 49 країн мають значний недолік реанімаційних ліжок.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кількість COVID-випадків за тиждень зменшилась на 22% - МОЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.11.2021 396
Еще материалы раздела «Суспільство»