<
НОВИНИ ДНЯ: Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Українівсі новини дня
Політика
Україна
30.11.2021 432

Окупанти таємно завозять в ОРДЛО бойову техніку і озброєння, - розвідка

На тимчасово окуповані території в Донецькій і Луганській областях бойовики в листопаді завозили бойову техніку, озброєння, а також пальне. Для цього вони використовували залізничний і автомобільний транспорт.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, в повідомленні відомства йдеться, що командування РФ протягом листопада продовжувало посилювати бойові можливості оперативного угруповання російських окупаційних військ на Донбасі.

"Окупанти приховано завозили залізничним і автомобільним транспортом з території РФ в з'єднання і частини 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК бойову техніку, озброєння і боєприпаси, засоби радіоелектронної боротьби, безпілотні літальні апарати та інше майно військового призначення", - йдеться в повідомленні.

При цьому в підрозділи противника було доставлено більше 3 тисяч тонн пального, запаси масел і технічних рідин для експлуатації техніки і озброєння в зимових умовах.

"Повернуто чергову партію бойових машин, відновлених і модернізованих на російських ремонтних підприємствах", - заявляють у розвідці.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти таємно завозять в ОРДЛО бойову техніку і озброєння, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
30.11.2021 432
Еще материалы раздела «Україна»