<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
30.11.2021 410

США закликали Росію до деескалації поруч з кордонами України

Сполучені Штати Америки закликають Російську Федерацію до деескалації поруч з кордонами України. Пропонують повернутися до діалогу.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу посольства США у Києві.

Посольство відзначає, що НАТО завжди залишався відкритим до діалогу з Росією, аби уникнути прорахунків чи ненавмисної ескалації.

"Однак за останні роки Росія активізувала свою зловмисну діяльність у Північній Америці та Європі, намагаючись розділити союзників по НАТО та дестабілізувати наші демократичні інститути", - пише пресслужба.

Зазначається, що повернення стабільних відносин неможливе, поки Росія не почне виконувати чіткі та конструктивні дії щодо своєї поведінки.

Оценка материала:

5.00 / 1
США закликали Росію до деескалації поруч з кордонами України 5.00 5 1
Політика / Світ
30.11.2021 410
Еще материалы раздела «Світ»