<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Бізнес
Технології
01.12.2021 491

Понад третина населення світу ніколи не користувалася Інтернетом

Організація Об’єднаних Націй оприлюднила звіт, згідно з яким близько 3 мільярдів людей, або 37% світового населення, ніколи не користувалися Інтернетом.

Про це повідомляє The Guardian.

Повідомляється, що з 2,9 мільярда людей, які не мають доступу до мережі, мешкають у країнах, що розвиваються. Також майже три чверті цих людей проживають у 46 найбідніших країнах світу.

За даними Міжнародної спілки електрозв'язку (МСЕ) ООН, з 2019 року кількість користувачів Інтернету виросла з 4,1 до 4,9 мільярда людей. Таке зростання пов’язують із наслідками пандемії COVID-19.

Також МСЕ відзначає, що навіть серед наявних користувачів багато сотень мільйонів людей заходять в Інтернет дуже рідко через погану якість зв’язку.

«МСЕ працюватиме над тим, щоб були всі компоненти, аби під’єднати решту 2,9 мільярда людей. Ми маємо на меті переконатися, що ніхто не залишився без зв’язку», - заявив генеральний секретар МСЕ Гаулін Чжао. Він також додав, що серед головних проблем, які перешкоджають цьому, є бідність, не писемність, обмежений доступ до електромережі та брак цифрових навичок.

Оценка материала:

5.00 / 1
Понад третина населення світу ніколи не користувалася Інтернетом 5.00 5 1
Бізнес / Технології
01.12.2021 491
Еще материалы раздела «Технології»