<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істерицівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.12.2021 795

«Дитячий охоронець» Євген Олійник зізнався, чи є у нього страхи

6 грудня о 17:00 на телеканалі «Україна» стартує показ україномовного 40-серійного детективу з елементами комедії «Дитячий охоронець». Виконавець головної ролі актор Євген Олійник розповів про те, як бореться із фобіями.

Актор Євген Олійник радить не тікати від своїх страхів, а сміливо діяти. Свого часу актор потай від батьків вирушив на секцію боксу, щоб подолати свій страх і навчитися постояти за себе.

«Тато у мене був майстром спорту з боксу, а мама завжди говорила, що «б'ються тільки дурні, будь вище за це». Я дуже швидко зрозумів, що такий підхід не працює у житті. Вважаю, кожен хлопчик хоча б два роки має займатися контактними видами єдиноборств. Коли хлопчик виходить проти іншого хлопчика на ринг або татамі, і не може сховатись за маму, бачить перед собою суперника з рівними силами, і повинен постояти за себе – це виховує характер, народжує Дух усередині. Саме це робить хлопчика – чоловіком», - упевнений Олійник.

За словами Євгена, самооборона йому знадобилася у дорослому житті.

«Бокс рятував мене. Наш світ сповнений конфліктів та боротьби за місцем під сонцем. В очах чоловіка завжди читається, може він відповісти чи ні. Я розумію бажання наших жінок захистити своїх дітей багато від чого, але треба розуміти, що хлопець виросте і увійде в доросле життя сам, і там будуть хулігани, які по очах визначать, може людина дати здачі чи ні. Саме життя перевірятиме хлопчика на міцність духу та самоповагу», - розповів актор.

Євген Олійник не приховує, що продовжує боротися зі своїми страхами. Наприклад, так само, як і його герой із серіалу «Дитячий охоронець», він боїться керувати авто.

«Я дуже боюся керувати автомобілем. Мене одного разу збила машина, до того ж кілька разів машини, де я їхав, дивом уникали аварій, і в мене до цього транспорту підсвідомий страх. Цього року я вирішив із цією проблемою боротися та здати на права», - обіцяє актор.

Нагадаємо, за сюжетом серіалу «Дитячий охоронець», колишній спецназівець Тарас влаштовується до елітної агенції, яка надає послуги з охорони дітей заможних батьків. На бойових завданнях для Тараса було все дуже просто, та в мирному житті порозумітися із дітьми – справжнє випробування на міцність. Тарасу необхідно не просто усунути загрозу життю дитини, а й разом із її батьками вирішити глибші проблеми, що призвели до небезпечної ситуації.

Дивіться серіал «Дитячий охоронець» у будні на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Дитячий охоронець» Євген Олійник зізнався, чи є у нього страхи 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.12.2021 795
Еще материалы раздела «Афіша»