<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2021 491

Вступ України в НАТО блокують три країни – Кулеба

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявляє, що вступу нашої країни в НАТО заважає "позиція трьох столиць".

Про це він заявив під час інтерв'ю Sargs.lv, повідомляє ZN.ua.

"За моїми підрахунками, Україна приєднається до НАТО, коли три столиці країн Альянсу змінять погляд на відносини з Україною, нарешті почавши сприймати Україну як незалежну і самостійну державу, а не як додаток до Росії", - сказав Кулеба.

Міністр не уточнив, про які саме країни йде мова. Він лише додав, що вони будують свої відносини з Україною крізь призму відносин з РФ.

"Однак, поки ця точка зору не зміниться, НАТО відкриє нам лише вікна для співпраці з Україною, але двері для приєднання поки що будуть зачинені", - додав глава МЗС.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вступ України в НАТО блокують три країни – Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
03.12.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»