<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.12.2021 718

Києву та деяким регіонам прогнозують «ковзанку» на дорогах вже з вечора

Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про ожеледицю на дорогах України.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє у Телеграмі.

"До кінця доби 3 грудня в західних та північних областях, 4 грудня в Україні, крім півдня та сходу, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий)", - ідеться у повідомленні.

"Погодні умови можуть привести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Водії, будьте уважними та обережними", - наголосили в ДСНС.

В Українському гідрометцентрі попереджають зокрема киян про ожеледицю у п'ятницю ввечері і в суботу.

"У місті Києві ввечері 3 грудня, з утриманням 4 грудня на дорогах ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий)", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники попередили про небезпеку сходження лавин 3-4 грудня у горах в Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Києву та деяким регіонам прогнозують «ковзанку» на дорогах вже з вечора 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.12.2021 718
Еще материалы раздела «Суспільство»