<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Події
04.12.2021 2781

У мерії Львова помер директор Будинку вчених – закритого через скандальну вечірку

У львівській мерії під час прийому у заступника міського голови раптово помер директор Будинку вчених, 75-річний Роман Славітич.

630_360_1638527464-768_04.12.21

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«3 грудня зранку в приміщенні міської ради стало погано Роману Славітичу. Працівники викликали швидку і розпочали серцево-легеневу реанімацію з застосуванням автоматичного зовнішнього дефібрилятора. Після прибуття на місце медики оперативно продовжили проводити реанімаційні заходи. Протягом години боролися за життя, але, на жаль, врятувати не вдалось», - йдеться у повідомленні.

За словами очевидиці, яка працює у міській раді, чоловік зайшов в кабінет, а потім знепритомнів.

75-річний директор Будинку вчених був на прийомі у першого заступника міського голови Андрія Москаленка, який після трагічної події зазначив у Фейсбуці, що Роман Славітич напередодні сам зателефонував і попросив про зустріч.

Як повідомляв Укрінформ, львівський Будинок вчених тимчасово закрила комісія з питань ТЕБ і НС після скандальної вечірки блогерів на роковини Голодомору.

Оценка материала:

5.00 / 1
У мерії Львова помер директор Будинку вчених – закритого через скандальну вечірку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
04.12.2021 2781
Еще материалы раздела «Події»