<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
04.12.2021 673

Данілов про можливе вторгнення російських військ: Їх тут ніхто не чекає

Секретар Ради безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, що все українське суспільство буде чинити опір російським військам у разі вторгнення.

"Вони тут ніколи не переможуть, їх тут ніхто не чекає. Наш народ є вільним і спроможним дати агресорові адекватну відповідь. Пише пресслужба РНБО.

Запорука перемоги – це не лише потужна військова компонента. Коли опір чинитиме все суспільство, у ворога буде нуль шансів на перемогу".

Данілов зазначив, що Росія здійснює агресію не лише у військовій площині, але й тиском через енергетику й дестабілізацією всередині країни.

Секретар РНБО додав, що не вірить у перемогу Росії через готовність українського війська до відсічі та гуртованість міжнародної спільноти.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов про можливе вторгнення російських військ: Їх тут ніхто не чекає 5.00 5 1
Політика / Україна
04.12.2021 673
Еще материалы раздела «Україна»