НОВИНИ ДНЯ: Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбі  Найбільші медіа США закликали Байдена і Трампа провести дебати  За адресою, на роботі, на блокпосту. Повістки можуть вручати не тільки ТЦК  Синоптики дали прогноз на робочий тиждень  В яку суму Україні обходиться один мобілізований громадянин у рік: названо цифрувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2021 941

Мокрий сніг та ожеледиця. Прогноз погоди в Україні

У понеділок у західних та північних областях, а також по Києву та області очікується налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

В Укргідрометцентрі прогнозують, що сніг із дощем буде у західних та північних областях; у центральних - очікується дощ.

Температура у західних регіонах протягом доби становитиме -3°...+2°С, у Карпатах - -1°...-6°С. На решті території вночі від +2°...-3°С, вдень у північних та східних областях - 0...+5°С, у центральній частині - +4...9°С. На півдні країни очікується 14°.

Укргідрометцентр попереджає, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Загалом 6 грудня в Україні вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень помірний мокрий сніг та дощ, лише на південному сході країни без істотних опадів.

У Київській області вночі 6 грудня невеликий сніг, вдень помірний мокрий сніг та дощ. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мокрий сніг та ожеледиця. Прогноз погоди в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2021 941
Еще материалы раздела «Суспільство»