<
НОВИНИ ДНЯ: Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reutersвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.12.2021 737

Щасливі разом: DZIDZIO і Оля Полякова заспівають дуетом у шоу «Новорічна Маска на каналі Україна»

Напередодні Нового року, 31 грудня, о 20:00 на каналі «Україна» вийде масштабне святкове шоу «Новорічна Маска». На відому сцену вийдуть нові герої, під костюмами яких сховаються суперзірки українського шоу-бізнесу. Не менше здивують і зіркові детективи шоу «МАСКА» Оля Полякова і DZIDZIO, які вперше виконають спільну пісню «Щасливі люди» перед мільйонами глядачів. Автор нового хіта DZIDZIO відверто розповів, що надихнуло його на створення чуттєвої композиції і як насправді він ставиться до зіркової колеги.

Днями найпопулярніші артисти країни Оля Полякова та DZIDZIO презентували першу спільну пісню «Щасливі люди». Чуттєва композиція має всі шанси стати гімном 2022 року, тому саме її зіркові детективи проєкту «МАСКА» виконають у шоу каналу «Україна» напередодні Нового року. У неймовірно красивих білих костюмах янголів, які дивляться із блискучих хмарин, зірки зіллються у надзвичайно романтичному номері. Автор і композитор пісні DZIDZIO на знімальному майданчику каналу «Україна» зізнався, з якими почуттями написав новий хіт.

«Цю композицію я писав з великою любов’ю. Хотів нагадати людям про те, що вони мають бути найщасливішими на землі! Пісня написана для кожного українця!» – поділився DZIDZIO за лаштунками шоу «Новорічна Маска на каналі Україна».

На сцені новорічного шоу артисти стануть одним цілим і точно вразять ніжністю та щирістю виконання кожного шанувальника. Мабуть, такого перевтілення від запальних та веселих зірок не очікував ніхто. Але, як виявилось, не завжди сценічні образи відповідають стану душі – про це відверто розповів DZIDZIO в інтерв’ю каналу «Україна».

«Мені подобається Оля! Вона має дуже гарну роль в українському шоу-бізнесі та чудово її відіграє. Хоча в житті вона трохи інша – дуже мила і класна. Рідко це показує, але я все помічаю», – розповів зірковий детектив шоу «МАСКА».

Шоу «Новорічна Маска на каналі Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска на каналі Україна» 31 грудня о 20:00!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Щасливі разом: DZIDZIO і Оля Полякова заспівають дуетом у шоу «Новорічна Маска на каналі Україна» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.12.2021 737
Еще материалы раздела «Афіша»