<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.12.2021 474

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Танцівник Макс Леонов вперше розповів про зраду коханій

Танцівник Макс Леонов вперше зізнався у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», про свої зради нареченій.

Із майбутньою цивільною дружиною Юлією Макс познайомився ще у 17. Тоді його запросили у Запоріжжі викладати танці для діток. Там тренерством займалася й старша на декілька років Юлія. Зустрічатися Макс і Юля почали після чотирьох років знайомства. Саме Юлія вірила у коханого, навіть коли той сам втрачав упевненість у собі. Вони разом вже 9 років. Кілька років тому їхні стосунки були у небезпеці. Танцівник почав зраджувати Юлії.

«Це десь близько року тривало. Це було дуже складно. Я намагався знайти пояснення. Можливо це через якийсь страх. Навіть на той момент, танцюючи з дівчинкою в парі, я був залежний від неї, бо я у цій студії працював. У нас була домовленість, вони наперед із мамою платять за мене за танцювальні збори, за уроки, змагання, поїздки, а я потім відпрацьовую із дітьми. І в міру того, як я відпрацьовував, звичайно, я просив грошей, щоб вижити. І залежність така була, звісно. Хто я такий у Києві, і хто вони? Тому що на той момент для мене вони були авторитетом через те, що вони місцеві та у танцювальній сфері грають не останню роль», - поділився Леонов із журналістами каналу «Україна».

Через деякий час коханка вирішила розійтися із Максом і розповісти про все його нареченій. Та, у свою чергу, влаштувала скандал, але за деякий час все ж таки дала Максу другий шанс. Зараз пара думає про весілля.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Танцівник Макс Леонов вперше розповів про зраду коханій 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.12.2021 474
Еще материалы раздела «Афіша»