<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2021 627

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Тоня Матвієнко розповіла про розставання своїх батьків

Співачка Тоня Матвієнко розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», чи дійсно її батьки розлучились.

Співачка Тоня Матвієнко вперше на телебаченні прокоментувала ймовірне розлучення батьків.

«Вони не розлучились офіційно. Вони розійшлися. Ну, втомились одне від одного. Це ж нормально. Дорослі люди, самі вирішують. Все-таки прожили 40 років, нас виростили, трьох дітей. Хай побудуть самі. Я нормально ставлюсь. Якщо їм спокійніше один без одного, це ж добре, ніж, коли якісь є сварки, дратування одне на одного. Коли люди хочуть побути в спокої, самим для себе пожити», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Матвієнко.

Нещодавно стало відомо, що Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян придбали квартиру. Та з будинку, в якому живуть з батьками, переїжджати поки не збираються.

«Там така ситуація, це новобудова і вона ще добудовується. Ще документально нам не віддали офіційно. Це дуже затяжний процес виявився. Обіцяли одне, потім інше. Ми ще сподіваємся, щоб взагалі це все відбулося!», -розповіла Антоніна Матвієнко на каналі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Тоня Матвієнко розповіла про розставання своїх батьків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2021 627
Еще материалы раздела «Суспільство»