<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.12.2021 529

Ексклюзив «Зіркового шляху»: Jerry Heil зізналася, якого нареченого шукає

Співачка Jerry Heil розповіла у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», як фанат став на заваді її пошуків нареченого.

Співачка Jerry Heil на своїй сторінці в інстаграм оголосила конкурс кавалерів.

«Ми створили гугл-форму, де людина могла пройти тест і надіслати нам свою анкетку. Єдине, що ми не врахували, у мене є дуже дивний фанат, який мені часто все псує. В мене їх декілька. Конкретно цей, окрім того, що він кожен день пише неприємні речі, я видаляю, він знову реєструється, він мені просто нереальну кількість ботів наслав на цю анкету. В мене не було часу розгребти цю справу, і ми її просто призупинили», - говорить артистка.

За словами зірки, певні критерії до обранця у неї є.

«Чим вигідніше, тим краще, авжеж. Ми спеціально писали такі зашкварні запитання про зарплату, більше того, в анкеті ми писали питання – розмір твого кактуса, - ділиться з посмішкою співачка, і додає, що насправді, чим старше стає, тим більше вимальовується образ, - це має бути якась синергія. На музикантів я не так задивляюсь, якщо чесно. Треба інший склад розуму мати. А музиканти зазвичай супер творчі люди, яких важко врівноважити, призупинити».

Артистка скоро вирушить у робочу поїздку до США, де, можливі теж цікаві зустрічі.

"Не загадую, звісно. Але я пишу про Ілона Маска в альбом англомовний. Це буде смішний трек, де я його кличу на побачення. Але просто, якщо раптом колись таке станеться, що він його почує і прийме це запрошення, то буде трошки ніяково. А раптом?», - розповіла на каналі «Україна» Jerry Heil.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Jerry Heil зізналася, якого нареченого шукає 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.12.2021 529
Еще материалы раздела «Афіша»