<
НОВИНИ ДНЯ: З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.12.2021 600

Гіпершоу «МАСКА»: Норка зняла маску та зацілувала Данилка. Хто ж ховався під яскравим образом?

У сьогоднішньому випуску суперпопулярного шоу-детективу «МАСКА» на каналі «Україна» на сцені з’явилась найочікуваніша гостя шанувальників Андрія Данилко – Норка. Відверта та розкута героїня довго гралася з зірковими детективами аж поки ті не почали просити зняти з неї маску. Так, стало відомо, що у костюмі Норки ховалась відома співачка Даша Астаф’єва.

З’явившись у залі гіпершоу «МАСКА», Норка одразу викликала шквал емоцій глядачів. А коли звернулась до зіркового детектива Андрія Данилка «Андрюша» – геть заплутала експертів.

«Взагалі не розумію, хто може так звертатись до мене… таких вже й немає», – сміючись, прокоментував Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Жіночна та відверта учасниця виконала хіт «In Your Eyes» Кайлі Міноуг, а завершуючи виступ красиво впала на підлогу. Що наштовхнуло Олю Полякову на гарну думку:

«Я все зрозуміла! Так еротично впасти могла тільки Даша Астаф’єва!» – запевнила Оля Полякова.

Прислухався до версії колеги і сам Андрій Данилко і зазначив, що костюм без трусиків для співачки є досить характерним, адже якось на червоній доріжці відомого чоловічого журналу Астаф’єва кинула трусики у журналіста.

А от наступна розповідь Норки остаточно збила детективів з пантелику – героїня запевнила, що в житті має двох донечок, чим поки не може похизуватись Даша Астаф’єва. Тому Олег Винник вирішив поставити останнє питання – чи носить Норка у житті й на сцені краватки.

«Ви знаєте, коли я встаю з кроватки, на мені тільки краватка і мене завжди засуджують за це: «Ти знову без трусів!» – розповіла Норка в ефірі каналу «Україна» і продовжила свою гру: Андрюшо, останній раз звернусь до тебе, якщо ти мене не впізнаєш – маєш поцілувати!»

Заплутані зіркові детективи стали одноголосно скандувати: «Маску, маску!» Так, глядачі дізнались, що настільки вдало провести експертів вдалося співачці Даші Астаф’євій.

«Андрюшо, як ти міг мене не впізнати?! Такою шаленою можу бути тільки я! А тепер поцілунки і побільше! – звернулась до Андрія Данилка Даша Астаф’єва і додала. – Дуже дякую за можливість заспівати для вас, залюбки б залишилась не на один номер! А ще скористуюсь нагодою і скажу – хай краще Норка веселить вас так, ніж шубою! Не носіть шуби з норки, будь ласка».

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Гіпершоу «МАСКА»: Норка зняла маску та зацілувала Данилка. Хто ж ховався під яскравим образом? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.12.2021 600
Еще материалы раздела «Афіша»