НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.12.2021 435

«Червона» зона зменшилася до 10 областей

Станом на 7 грудня, в «жовтій» зоні епідемічної небезпеки знаходяться столиця та 12 областей. На червоному рівні залишаються 10 регіонів.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

До жовтого рівня епіднебезпеки віднесено Київ, Дніпропетровську, Закарпатську, Івано-Франківську, Кіровоградську, Луганську, Львівську, Одеську, Рівненську, Тернопільську, Харківську, Херсонську та Чернівецьку області.

На червоному рівні епіднебезпеки залишаються Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області.

На помаранчевому рівні дві області - Донецька та Полтавська.

Станом 6 грудня, в жодному регіоні не перевищено показник завантаженості ліжок із киснем, відведених для лікування хворих на COVID-19.

Так, по країні цей показник становить 41,2% при визначеному граничному рівні 65%. В столиці показник завантаженості ліжок з киснем - 39,1%.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Червона» зона зменшилася до 10 областей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.12.2021 435
Еще материалы раздела «Суспільство»