НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
08.12.2021 3026

Чи перенесуть канікули у школах Києва через COVID: позиція КМДА

Зимові канікули у столичних школярів почнуться вже з 25 грудня. Сьогодні причин для переносу немає.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Київської міської ради.

За словами голови Київської міської державної адміністрації Валентина Мондриївського, зимові канікули у школярів почнуться вчасно, оскільки завдяки ефективним протиепідеміологічним заходам вдалося зупинити зростання захворюваності й вивести Київ з "червоної" зони.

"Зараз всі 425 столичних шкіл працюють у звичайному режимі, а наші служби проводять постійний моніторинг закладів середньої освіти, контролюючи динаміку захворювання", - додав Мондриївський.

Водночас фахівці й надалі рекомендують збільшувати рівень вакцинації в Києві.

"Київ - лідер з вакцинації в Україні. Зараз вже зроблено майже 3,2 мільйона вакцинацій, де повністю вакциновано 1,58 мільйона киян, а серед представників освітньої галузі ця цифра вже майже 97 відсотків", - відзначив заступник голови КМДА.

Зимові канікули у школярів Києва почнуться вже 25 грудня й триватимуть до 9 січня включно.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи перенесуть канікули у школах Києва через COVID: позиція КМДА 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
08.12.2021 3026
Еще материалы раздела «Столиця»