<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politicoвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2021 643

У Маріуполі дали рік тюрми неповнолітньому за підпал прапора України

У Маріуполі присудили рік позбавлення волі неповнолітньому, який підпалив Державний Прапор України та виклав фото у соцмережу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє прокуратура Донецької області.

«За публічного обвинувачення, яке у Іллічівському районному суді м. Маріуполя підтримували прокурори Лівобережної окружної прокуратури Донецької області, 17-річного юнака визнано винним у публічній нарузі над Державним Прапором України (ч. 1 ст. 338 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Прокурорами у суді було доведено, що 7 серпня 2021 року мешканець Маріуполя, перебуваючи у лісосмузі на території Кальміуського району, підпалив Державний Прапор України, після чого виклав його фото в одній з соціальних мереж.

Вироком суду неповнолітньому обвинуваченому призначено покарання у вигляді 1 року позбавленні волі з випробуванням на 1 рік.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Маріуполі дали рік тюрми неповнолітньому за підпал прапора України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2021 643
Еще материалы раздела «Суспільство»