НОВИНИ ДНЯ: У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленськоговсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2021 1897

Україні прогнозують мокрий сніг, «ковзанку» на дорогах та потепління

В Україні 8 грудня очікується дощ, у північних областях з мокрим снігом, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

В Україні, крім південного сходу, дощ, у північних та Вінницькій областях з мокрим снігом, на заході країни переважно сніг.

У північних, Вінницькій, Черкаській областях ожеледь, місцями налипання мокрого снігу; у західних, північних та Вінницькій областях на дорогах ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний (у східних областях - південно-східний), 7-12 м/с", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що температура у західній частині вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу; на півночі країни, Вінниччині та Закарпатті вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу; на решті території вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, на Херсонщині та в Криму до 13° тепла.

Зокрема, у Києві 8 грудня прогнозується мокрий сніг та дощ, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура протягом доби 0-2° морозу. На Київщині очікується мокрий сніг та дощ, ожеледь, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби від 2° тепла до 3° морозу.

Синоптики прогнозують 9 грудня вночі в Україні, крім західних та східних областей, невеликий мокрий сніг, на півдні дощ, вдень без істотних опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура в західних та Житомирській областях вночі 3-8° морозу (в Карпатах до 12° морозу), вдень 0-5° морозу, на Закарпатті 1-6° тепла, у північних та Вінницькій областях вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; вночі та вдень у більшості центральних областей 0-5° тепла, на півдні та сході 3-8° тепла.

10 грудня у західних областях пройде мокрий сніг, температура вночі 0-5° морозу, вдень близько 0°; на решті території вночі без істотних опадів, вдень, крім сходу, невеликий дощ, температура вночі 3-8° тепла, вдень 5-10°, на півдні до 13°, у північних областях вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, вдень у північних, центральних та південних областях місцями пориви 15-20 м/с.

В західних та північних областях на дорогах ожеледиця.

У столичному регіоні 9 грудня вночі пройде невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів; вітер північно-східний, 3-8 м/с; температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. 10 грудня вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ; вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 3-8° тепла. На дорогах ожеледиця.

Згідно з прогнозом, 11-12 грудня у західних областях очікується мокрий сніг (вдень 11 грудня без істотних опадів); температура 11 грудня вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°, 12 грудня вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

На Київщині 11 грудня прогнозується дощ, 12 грудня без істотних опадів. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8°.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україні прогнозують мокрий сніг, «ковзанку» на дорогах та потепління 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2021 1897
Еще материалы раздела «Суспільство»