<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.12.2021 539

У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, як позбутись страху фото- та відеозйомок

ТОП-психологиня і коуч Олена Адамова в постійній рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розповіла, які прості кроки допоможуть відпустити страх перед камерою та зроблять вас впевненішими в собі.

«Насамперед раджу вам замовити професійну фотозйомку. Для цього слід знайти фотографа, від робіт якого ви відчуєте особливе тепло. Адже коли відкриваєш портфоліо будь-якого митця – одразу видно, для кого це. Якщо ви помітили, що у фотографа всі моделі ідеальні, відповідають параметрам 90-60-90 і нічого зайвого – це не ваша людина. Ваша – та, що з любов’ю та ніжністю демонструє красу жіночого тіла у будь-яких формах», – зазначила психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Крім того, зверніть увагу на те, з ким вам зручніше працювати, кому простіше відкритись – чоловіку чи жінці. А обравши митця, не соромтесь говорити з ним:

запитайте про ваш «робочий» бік;

порадьтесь щодо поз, які вигідно вас підкреслять;

проекспериментуйте з виразом обличчя перед дзеркалом;

передивіться «вдалі» знімки і використовуйте ці пози та вирази обличчя під час наступних зйомок.

За словами експертки, у глобальній мережі є безліч роликів, порад та майстер-класів, які допоможуть вам навчитись красиво позувати. Також допомогти у цій справі можуть близькі люди – попросіть сфотографувати вас подругу, сестру чи маму – фотографуйтесь у різноманітних позах, з усіх боків. А потім передивіться все, що вийшло, відзначте, що вам подобається, і полюбіть своє зображення у дзеркалі.

«Головна порада – відключіться від красунь у соціальних мережах, припиніть слідкувати за ними і думати, що вони досконалі. Адже на цих фото є фотошоп і безліч масок. Тим паче, там відібрані фото з тисяч. Дійсно є гарні люди, але те, що вони постійно демонструють у соцмережах – не завжди правда. Будьте справжніми», – радить експертка у «Ранку з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» психологиня дала поради, як позбутись страху фото- та відеозйомок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.12.2021 539
Еще материалы раздела «Суспільство»