<
НОВИНИ ДНЯ: Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
08.12.2021 913

«Після першого ефіру хотів залишити проєкт»: Павло Зібров розповів про складнощі участі в шоу «МАСКА»

Днями народний артист України Павло Зібров завітав у студію «Ранку з Україною» на каналі «Україна». У відвертому інтерв’ю з ведучими Марією Мельник і Григорієм Германом співак, який ховався під образом Поросяти у гіпершоу «МАСКА» розповів, як йому вдавалось приховувати нове амплуа та чому в певний момент захотів добровільно залишити проєкт.

Розкриття маски Порося у сьомому випуску грандіозного шоу «МАСКА» вразило всіх. Навіть шанувальники володаря найкращих вусів країни не розчули голос улюбленця. Проте сам Павло Зібров зізнається – йому було вкрай важко і незвично змінювати вокал.

«Незручно співати високим голосом – потрібно було радикально змінюватись. І це було так страшно. Співаючи в студії, відчував такий сором – навколо були знайомі люди, а мені доводилось замість серйозних арій сюсюкати, наче герой з мультиків», – сміючись, розповів Павло Зібров в ефірі каналу «Україна».

Та не лише вокалом артист зміг заплутати детективів проєкту. Рухи та жести Поросяти неодноразово приводили експертів до думки, що під маскою ховається Михайло Поплавський. Та сам Зібров запевняє – така поведінка була вимушена.

«Справа в тому, що у величезному костюмі не було змоги нормально танцювати. Це ж найбільша маска в шоу, а її вага кілограмів 20, як не більше. Неможливо навіть передати, як у ній було жарко! Після першого ефіру я був мокрим з голови до п’ят. Пам’ятаю, тоді так психував – думав навіть, що завершую участь у проєкті. Тоді ще й голову закріпили дуже погано – було важкувато. А потім все поправили і стало куди краще», – поділився учасник шоу «МАСКА».

І вистояв аж до 7-го ефіру, аж поки глядачі не вирішили дізнатись – хто ж ховається під милою маскою. Це розкриття стало справді шокуючим, адже більшість думали – якщо Павло Зібров і є у проєкті, то в костюмі Котика.

«Мені одразу сказали, що Порося – дуже милий і гарний образ. А я і не проти. Вмовили швидко. І не пожалкував, – зізнається Зібров. – Так, люди думали, я там, де є вуса. Я теж до останнього тримав таємницю, навіть брат і син не знали».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Після першого ефіру хотів залишити проєкт»: Павло Зібров розповів про складнощі участі в шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
08.12.2021 913
Еще материалы раздела «Афіша»