<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
08.12.2021 593

«Новорічна Маска на каналі «Україна»: Оля Полякова зустріне рік Тигра в «леопарді»

Зірковий детектив шоу «МАСКА», співачка Оля Полякова з кожним ефіром змінюється до невпізнання. А спеціально для грандіозного святкового шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», яке вийде в ефірі каналу «Україна» 31 грудня о 20:00, Оля Полякова перевтілиться в епатажного Рубі Рода з фільму «П’ятий елемент».

Які тільки образи вже не приміряла суперзірка в гіпершоу «МАСКА». Білявка не боїться бути різною – ніжною, сексуальною, екстравагантною, з червоним, чорним, рожевим волоссям, чим щоразу дивує глядачів. Та для новорічного шоу каналу «Україна» Оля приготувала по-справжньому особливий та екстравагантний образ.

Обтислий комбінезон з леопардовим принтом повторює вигини її фігури, а ефектний виріз підкреслює декольте співачки. Серед аксесуарів – масивне золоте кольє, пояс і довжелезний мікрофон. До того ж зірковий детектив повністю повторила й екзотичну зачіску Рубі Рода – об’ємну гульку-кокон – й іронічно прокоментувала свій новий образ.

«Всім привіт, я Олька Рубі Род. Оскільки в мене завжди чудернацькі вбрання і головні убори, то в моїй голові ми зробили чотири дирки, закрутили дюбелі, і тепер туди одразу можна щось встромляти», – пожартувала Оля Полякова за лаштунками шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», відповідаючи на запитання, як створювали цю незвичайну зачіску.

Для «Новорічної Маски на каналі «Україна» Оля Полякова готує одразу два сюрпризи – прем’єру композиції «Длинноногое счастье» з Олегом Винником, а також дует з DZIDZIO на пісню «Щасливі люди».

Нагадаємо, у новорічний вечір на сцену грандіозного шоу вийдуть найяскравіші герої, з якими глядачі вже добре знайомі, а також 8 абсолютно нових персонажів, які були спеціально створені для «Новорічної Маски на каналі «Україна». Які знаменитості приховуватимуться в цих образах – відгадуватимемо усією країною. Чекати довго не доведеться, адже маски покажуть свої обличчя одразу після виступів. Зіркові детективи проєкту NK | Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко та DZIDZIO також приготували для глядачів особливі подарунки. А допомагати відгадувати знаменитостей під масками їм будуть зіркові гості шоу.

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: Оля Полякова зустріне рік Тигра в «леопарді» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
08.12.2021 593
Еще материалы раздела «Афіша»