<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.12.2021 526

Стала відома дата прем'єри кримінальної мелодрами «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна»

20 грудня о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем’єра 16-серійної кримінальної мелодрами «Ігри дітей старшого віку» виробництва «Української Продакшн Студії». Головні ролі в серіалі режисера Романа Барабаша зіграли Іван Оганесян, Любава Грешнова та Андрій Самінін.

61b06e4da1b30_igri_ditej_starshogo_viku_ma_09.12.21

У кримінальній історії завжди є свої таємниці, які заважають слідству і можуть призвести до неправильного рішення. У коледжі для обдарованих дітей у ніч випускного було вбито підлітка. У скоєнні злочину підозрюють вчительку англійської мови Аріадну Шагалову, оскільки напередодні шкільного свята у неї був конфлікт із цим хлопцем. Але в ході розслідування з'ясовується, що практично всі в навчальному закладі – вчителі, батьки та учні – так чи інакше причетні до того, що сталося на випускному вечорі.

«Це трилер і водночас детективна історія. Вона пов'язана з недомовленістю, яка виникла між тими, хто приховує свої справжні наміри, – поділився актор Андрій Самінін, який зіграв поліцейського Єгора Рижова. – Тобто весь час є психологічна напруга: «Кому вигідно було вчинити вбивство?», «Хто вбивця?»

Несподівано вчительку англійської мови береться захищати батько загиблого хлопця – скандально відомий адвокат Ярослав Колесніков. Однак головна героїня не відчуває своєї провини та готова відстояти себе, незважаючи на підозри.

«Мій персонаж – сильна жінка, і цим Аріадна Шагалова відрізняється від багатьох інших героїнь, – сказала про свого персонажа актриса Любава Грешнова.До того ж сценарій написаний сучасно та стильно. У ньому багато ліній, дій та подій. Яскравих, правдоподібних та гострих. І коли я читала його, то відчула всю бурю емоцій».

Актор Іван Оганесян, якого глядачі каналу «Україна» вже бачили у різних ролях, цього разу покаже характер абсолютно нового для себе персонажа. Хто він – негідник чи безкорислива людина – судити глядачам, але за грою Івана Оганесяна однозначно буде цікаво спостерігати.

«Історія у серіалі розвиватиметься досить динамічно, – поділився актор Іван Оганесян.У ній, насамперед, є співпереживання та прояви людяності».

У картині також знялись Дмитро Сарансков, Оксана Гребенюк, Сергій Дзялик, Максим Девізоров, Світлана Зельбет, Данило Сушко та інші.

Режисер-постановник – Роман Барабаш. Оператор-постановник – Дмитро Гаврилюк. Художник-постановник – Тетяна Полевик.

Продюсери від каналу «Україна» – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стала відома дата прем'єри кримінальної мелодрами «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.12.2021 526
Еще материалы раздела «Афіша»