<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.12.2021 978

Сніг, дощ та до 13° тепла — прогноз на вихідні

В Україні у суботу, 11 грудня, очікуються дощі в більшості областей. Температура повітря коливатиметься від 3° морозу вночі до 13° тепла вдень.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

11 грудня дощі, вночі на заході країни з мокрим снігом, лише у східних та південно-східних, а вдень і у більшості західних областей без опадів. В західних областях вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця.

Температура у західних та північно-східних областях вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла; на решті території протягом доби 4-9° тепла (на півдні країни вдень 10-13°).

У Києві та Київській області 11 грудня хмарно, вночі невеликий, вдень помірний дощ. Температура протягом доби у столиці 6-8° тепла; по області протягом доби 4-9° тепла.

У наступні два дні, 12-13 грудня, в Україні збережеться хмарна з опадами погода.

Зокрема, 12 грудня у західних областях значний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, температура вночі та вдень близько 0°, вдень на Хмельниччині 5-7° тепла; в Карпатах сильний сніг, температура вночі та вдень 1-6° морозу; у Житомирській, Вінницькій, Одеській, вдень і в Київській, Черкаській, Миколаївській та Кіровоградській областях дощ, на решті території без опадів, температура вночі та вдень 2-7° тепла, у південних областях вдень 7-12°, у східних областях вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У понеділок, 13 грудня, в Україні, крім сходу, опади переважно у вигляді дощу, в західних областях - снігу; температура вночі та вдень в західних та східних областях близько 0° (в Карпатах 3-8° морозу), на решті території 0-5° тепла, на півдні 4-9° тепла. В західних областях на дорогах ожеледиця. Вітер в Україні переважно південно-східний, 7-12 м/с.

У столичному регіоні 12 грудня вночі без опадів, вдень дощ; температура вночі та вдень 2-7° тепла. 13 грудня дощ, подекуди з мокрим снігом; температура вночі та вдень 0-5° тепла.

Водночас впродовж 14-15 грудня в Україні, за прогнозами синоптики, переважно без істотних опадів.

Зокрема, у південній частині помірні, вночі 14 грудня і в більшості західних, центральних та північно-східних областях невеликі опади; на решті території без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла (у західних областях вночі 1-6° морозу, на півдні країни вдень 1-7° тепла); в Карпатах вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу.

У Києві 14-15 грудня без істотних опадів. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з орієнтовним прогнозом на 16-20 грудня, у четвер, 16 грудня, у західних, північних та центральних областях, 17-18 грудня в Україні, 20 грудня у західних, північних та центральних областях очікуються опади переважно у вигляді снігу; на решті території (19 грудня в Україні) без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 4° морозу до 3° тепла, на півдні країни вдень до 5° тепла; в Карпатах вночі 3-9° морозу, вдень 0-6° морозу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сніг, дощ та до 13° тепла — прогноз на вихідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.12.2021 978
Еще материалы раздела «Суспільство»