<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.12.2021 512

Доктор Комаровський на каналі «Україна» розказав, що робити людям, які легко піддаються паніці

Навіть напередодні свят багато новин, які лякають, псують настрій та викликають паніку. Євген Комаровський розповів в інтерв'ю каналу «Україна», як зберегти здорову психіку, коли ви чуєте жахливі новини.

Коронавірус, ожеледиця, підвищення цін… Причин, щоб хвилюватися, можна знайти з десяток, а то й більше. І так – кожного дня. Не дивно, що багато людей не витримують і звертаються до психологів або до сімейного лікаря за порадою, як зберегти спокій та перестати реагувати на новини.

За словами доктора Комаровського, найголовніше – навчитися фільтрувати інформацію, тобто свідомо не дивитись, де вас лякають, від чого вам не стає легше. І у цьому разі інтернет дає вам можливість обирати джерело новин.

«Дивіться та читайте новини на тому ресурсі, де вам дають аргументи та алгоритми дій, а не залякують та не кричать, що все пропало», – сказав доктор Комаровський в інтерв'ю для каналу «Україна».

Також, за словами кандидата медичних наук, звертайте увагу на оточення. Якщо поруч із вами є ті, хто вас регулярно залякує, псує вам настрій, постарайтеся максимально уникати зустрічей із такими людьми, тримайтеся від них подалі.

Також не забувайте, що дуже важливо відпочивати від інтернету, новин, роботи.

«Вчіться правильно та достатньо відпочивати. Причому відпочивати – це не піти до ресторану та напитися, – сказав Євген Комаровський у програмі «Ранок з Україною». – Природа, прогулянки, близькі люди, подорожі – це і є справжній відпочинок».

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський на каналі «Україна» розказав, що робити людям, які легко піддаються паніці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.12.2021 512
Еще материалы раздела «Суспільство»