<
НОВИНИ ДНЯ: Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'якимвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.12.2021 695

«Музична платформа»: Злата Огнєвіч розповіла, як залишилась без гонорару в новорічну ніч

У ніч з 31 грудня на 1 січня глядачі телеканалу «Україна» побачать грандіозний концерт «Музична платформа. Найкраща пісня року», в якому візьмуть участь найпопулярніші артисти нашої країни. За лаштунками шоу співачка Злата Огнєвіч поділилась прикрою історією, яка трапилась з нею в новорічну ніч.

Дарувати людям свято у найчарівнішу ніч року – добра традиція більшості українських артистів. Ні для кого не секрет, що в новорічні свята гонорари за виступи зірок збільшуються. Нерідко артисти встигають давати й кілька концертів упродовж святкової ночі. Так одного разу було й у співачки Злати Огнєвіч. Але того, що трапилось між виступами, зірка точно не очікувала.

«Одного разу в новорічну ніч я працювала у двох місцях. І коли їхала на другий виступ у таксі, забула в ньому весь свій гонорар за перший. Щось пішло цієї ночі не так. Звичайно, гроші мені так ніхто й не повернув, та принаймні я отримала гонорар за іншу роботу. Але все-таки половину свого заробітку втратила», – зізналась Злата Огнєвіч в інтерв’ю каналу «Україна».

На запитання журналіста програми «Ранок з Україною», мовляв, можливо, таким чином вона віддала певний кармічний борг, співачка відповіла:

«Дійсно, я про це думала. Спасибі, що грошима», – зазначила артистка на знімальному майданчику «Музичної платформи».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, TAYANNA, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Злата Огнєвіч розповіла, як залишилась без гонорару в новорічну ніч 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.12.2021 695
Еще материалы раздела «Афіша»