<
НОВИНИ ДНЯ: Коли спека в Україні ослабне: синоптикиня назвала точну дату  Київ увійшов до топ-10 найгірших міст для життя — рейтинг The Economist  Стюардеса назвала єдине місце, куди ніколи не можна сідати в літаку  На Україну насувається сильна спека: синоптикиня назвала дати  Зеленський: з російських олігархів почали знімати санкції, це необхідно зупинити  Експерт про можливу відправку військ КНДР в Україну: закінчиться сумно для Пхеньяна  Пропагандисти в Росії скиглять, що "СВО" провалиласявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.12.2021 2677

Дощ, мокрий сніг, прохолода. Синоптики опублікували прогноз погоди

15 грудня погоду на території України формуватити буде поле підвищеного тиску. Істотних опадів не буде.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на УкрГідрометцентр.

Температурний режим суттєво не зміниться. Традиційно вночі на заході країни дещо прохолодніше, а ось денні максимуми на крайньому півдні зовсім не схожі на зимові.

У східних і південно-східних областях невеликий дощ та мокрий сніг, на решті території без істотних опадів.

У західних та північних областях на дорогах подекуди ожеледиця; вночі та вранці на Закарпатті, Прикарпатті та сході країни місцями туман. Вітер переважно північний (у західних областях - західний), 5-10 м/с.

Температура протягом доби від -3 морозу до +2 тепла (вночі у західних областях -2-7 морозу, вдень у південних областях +0+5 тепла, в Криму до +8).

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощ, мокрий сніг, прохолода. Синоптики опублікували прогноз погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.12.2021 2677
Еще материалы раздела «Суспільство»