<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.12.2021 1267

Прогноз на середу: невеликий дощ, сніг та туман

На сході та південному сході України у середу очікується невеликий дощ та мокрий сніг, на решті території буде без істотних опадів. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

15 грудня в Україні хмарно. У східних і південно-східних областях невеликий дощ та мокрий сніг, на решті території без істотних опадів. У західних та північних областях на дорогах подекуди ожеледиця; вночі та вранці на Закарпатті, Прикарпатті та сході країни місцями туман. Вітер переважно північний (у західних областях – західний), 5-10 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла (вночі у західних областях 2-7° морозу, вдень у південних областях 0-5° тепла, в Криму до 8°).

За даними синоптиків, 16-17 грудня в Україні також буде хмарно. 16 грудня вночі у південній частині, вдень у західних, північних та більшості центральних областей, 17 грудня в Україні невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на Закарпатті, 16 грудня і у східних областях місцями туман. На дорогах західних, північних та більшості центральних областей місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 16 грудня у південній та східній частинах північно-східний, 5-10 м/с; 17 грудня в західних та південно-західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 0-5° тепла. В Карпатах невеликий сніг, температура вночі та вдень 1-6° морозу.

18 грудня вночі у західних, північних та східних, вдень у центральних, південних та східних областях невеликий (в Карпатах помірний) сніг, на решті території без істотних опадів. 19 грудня вночі в Карпатах та східній частині країни невеликий, вдень у західних, північних і більшості центральних областей помірний сніг, на решті території без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 3° тепла до 3° морозу (19 грудня у північних та східних областях вночі 0-6° морозу), в Карпатах вночі 6-12° морозу, вдень 2-8° морозу.

У столичному регіоні 15 грудня буде хмарно, без істотних опадів, по області на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура по Києву протягом доби 0-2° тепла, по області – від 3° морозу до 2° тепла.

16-17 грудня у столиці також буде хмарно, невеликий дощ та мокрий сніг, лише вночі 16 грудня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

За даними синоптиків, уночі 18 грудня у Києві невеликий, вдень 19 грудня помірний сніг, в решту часу без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (вночі 19 грудня 0-5° морозу).

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз на середу: невеликий дощ, сніг та туман 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.12.2021 1267
Еще материалы раздела «Суспільство»