<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.12.2021 435

Перша новорічна ялинка у Києві

Перша новорічна ялинка запалила вогні у Києві біля Палацу Україна. На 16-метровій красуні – понад 600 іграшок і більшість – у вигляді корони.

Відкриття головної окраси зимових свят присвятили прем’єрі новорічного мюзиклу для всієї родини «Нова Снігова королева». Вистава буде у бродвейському форматі – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Показуватимуть її з 24 грудня і до 6 січня щодня з 14:00 і до 17:00 години у великій залі Палацу. Вартість квитка на мюзикл коливатиметься у межах від 150 до 700 гривень. Роль Снігової королеви виконає Оля Полякова.

«Це – перший український мюзикл. Там буде дійство: будуть співати, будуть танцювати, будуть циркові актори. Він про те, що іноді люди, надаючи дуже великого сенсу лайкам, репостам, підписникам, втрачають щось головне в своєму житті», – розповіла співачка Оля Полякова.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Перша новорічна ялинка у Києві 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.12.2021 435
Еще материалы раздела «Афіша»