<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.12.2021 646

«Між нами хімія»: ведуча «Музичної платформи» Даша Астаф’єва розповіла, що їх об’єднує з Дурнєвим

Телеканал «Україна» до Нового року готує справжній музичний вибух. У ніч з 31-го грудня на 1-ше січня о 00:00 відбудеться прем’єра масштабного концерту-нагородження найкращих хітів 2021-го року «Музична платформа». За лаштунками ведуча концерту, співачка Даша Астаф’єва відверто розповіла про стосунки з Олексієм Дурнєвим та заінтригувала планами на майбутнє.

Відома співачка Даша Астаф’єва стала ведучою «Музичної платформи». На знімальному майданчику каналу «Україна» зірка прокоментувала, що їх пов’язує з ведучим Олексієм Дурнєвим:

«Звісно, між нами хімія! Стільки років ми підтримуємо одне одного. У нас гарні стосунки, а те, що він постійно дарує квіти – це звична справа», – зазначила Даша Астаф’єва.

Крім того, зірка зізнається – обожнює читати коментарі підписників під їхніми спільними постами, адже прихильники давно сприймають їх як пару і нерідко пишуть надто відверті тексти. І саме це підштовхнуло знаменитостей об’єднатись.

«Наразі ми готуємо спільний проєкт. Проте подробиці поки розкрити не можу. Скажу лише, що це буде кумедне і дуже тепле шоу, де ми будемо експертами», – розповіла ведуча «Музичної платформи».

Проте, шанувальникам Даші Астаф’євої також відомо, що нещодавно вона припинила довготривалі стосунки. Хто знає, можливо, новий проєкт зірок стане початком романтичної історії.

У концерті-нагородженні «Музична платформа» запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Між нами хімія»: ведуча «Музичної платформи» Даша Астаф’єва розповіла, що їх об’єднує з Дурнєвим 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.12.2021 646
Еще материалы раздела «Афіша»