<
НОВИНИ ДНЯ: Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  План Путіна щодо "перемир'я": Шольц назвав справжню мету диктатора  Як приготувати смачну шакшуку на сніданок: рецепт від фудблогерки  Синоптики прогнозують теплий липень  IKEA повертається в Україну: що відомо  Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський зробив нову заяву  Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Українівсі новини дня
Бізнес
Економіка
16.12.2021 607

"Північний потік-2" не буде сертифіковано в I половині 2022, - німецький регулятор

Федеральне мережеве агентство з електрики, газу, телекомунікацій, пошти та залізниці Німеччини (Bundesnetzagentur) виключає сертифікацію газопроводу "Північний потік-2" найближчим часом. У тому числі в першій половині 2022.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"У першому півріччі 2022 року не буде", - заявив президент Bundesnetzagentur Йохан Хоманн, коментуючи строки сертифікації.

За його словами, компанія оператор Nord Stream 2 почала процес створення дочірньої компанії в Німеччині відповідно до вимог німецького законодавства.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних Німеччини Анналена Бербок заявила, що сертифікація газопроводу "Північний потік-2" була припинена, оскільки він не відповідає нормам Європейського союзу.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський хоче використати "Північний потік-2" для переговорів з президентом РФ Володимиром Путіним.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Північний потік-2" не буде сертифіковано в I половині 2022, - німецький регулятор 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
16.12.2021 607
Еще материалы раздела «Економіка»