НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.12.2021 956

Чотири області можуть вивести з «червоної» зони - Ляшко

Київська, Житомирська, Сумська та Черкаська області можуть бути виведені з червоного рівня епідемічної небезпеки.

Про це сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко на брифінгу в четвер, що транслювався на Фейсбуці МОЗ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Київська, Житомирська, Сумська та Черкаська області за індикаторами можуть бути виведені з червоного рівня епідемічної небезпеки. Міністерство вже ініціювало скликання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для розгляду цього питання та ухвалення відповідного рішення», - сказав Ляшко.

Водночас він нагадав, що 15 грудня Кабінет Міністрів продовжив дію адаптивного карантину на території України до 31 березня 2022 року, як одного із ефективних методів стримування поширення коронавірусної хвороби.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 15 грудня, виявили 9 590 нових випадків коронавірусу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чотири області можуть вивести з «червоної» зони - Ляшко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.12.2021 956
Еще материалы раздела «Суспільство»